Kul att du är nyfiken —
det är vi också.

Hos Anyday kommer du alltid hitta en rejäl takhöjd — allt från idéer och samtal till projektstrategi och tekniska lösningar. Vi vill alltid leverera så bra produkter som möjligt och är därför alltid öppna för förbättringar och kompetensutveckling.

Enkelt uttryckt; vi strävar efter att bli så bra som det bara går, genom en human approach, stora idéer och hög kompetens.

Anydays kontor

Hur är det att jobba på Anyday?

Vi tror på att hålla det enkelt och tydligt. Detta genomsyrar allt från bemötande och tonalitet, till arbetssätt och löpande kommunikation. För vi vill att det ska vara lätt att jobba på Anyday. Med andra ord är gruppdynamiken väldigt viktig för oss, där vi strävar efter en blandad grupp med skarpa sinnen.

Lediga tjänster just nu

Vi på Anyday är alltid öppna för att träffa nya människor och knyta nya kontakter. Är du duktig på det du gör och är intresserad av vad vi gör, avsätter vi mer än gärna tid för en kaffe och ett snack. Om vi har några lediga tjänster just nu, listas dessa nedan. Utöver fast positioner är vi så klart väldigt intresserade av andra sätt att jobba tillsammans.